Szemüvegkészítés

Szemüvegkészítés

Szemüvegkészítés

Vizsgálati eredménytől függően javasoljuk a legideálisabb megoldást mind szemüvegkeret, mind szemüveglencse tekintetében, legyen szó életvitelről, sportról, hobbiról, munkáról, megtaláljuk az Önnek megfelelő szemüveget kompromisszumok nélkül!

2010-től üzletünkben, szinte egyedülálló módon együtt érhető el a viágújdonságnak számító 3D látásvizsgálat és 3D szemmérés, melynek igénybevételével lehetőség nyílik a szemé(ly)re szabott szemüveg elkészítésére a legtökéletesebb látásélmény elérése érdekében. A 3D Látásvizsgálat és a 3D Szemmérés szolgáltatásról bővebben itt olvashat.

UV vizsgálat

Valóban szűri a káros UV sugarakat a napszemüvege? Napszemüveg UV ellenőrzése díjmentesen.

Személyre szabott szemüveg,- és napszemüveg viselési tanácsadás

Mit tegyünk, mit ne tegyünk, és mire figyeljünk keretválasztás során. Nagy gondosság a keretajánlás területén a legkiválóbb minőségű keretek közül, egyedi igények figyelembe vételével, a legmodernebb technikai felszereltséggel. Tapasztalja és érezze is, ne csak higgye, hogy jó!

Precíz keretadaptálás

Beállítjuk szemüvegét a legnagyobb komfort elérése érdekében, még akkor is, ha máshol készíttette azt. Mert a tökéletes látáshoz egyik elengedhetetlen feltétel a szemé(ly)re alakított szemüveg.