Tudjuk, hogy régóta halogatod! Ne félj megtenni!

Tudjuk, hogy régóta halogatod! Ne félj megtenni!

Tudjuk, hogy régóta halogatod! Ne félj megtenni!

2016.09.12.

Elsősorban azon kedves Ügyfeleinknek szól ez a levél, akik több szemüveget is használnak, vagy csak érzik, hogy használniuk kellene, csak még nem mertek belevágni a sokakat megosztó MULTIFOKÁLIS szemüvegbe! Nem mumus ez!

Tudjuk, mindenhol akad egy szomszéd, kolléga, barát, akinek rossz tapasztalata van az ilyen típusú szemüveggel, pedig hidd el, ez egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek beállítják.

Tény, hogy egy jól elkészített szemüveget is meg kell "szokni". De ahhoz, hogy a megszokás könnyen menjen, segítünk. Több mindennel is. Először is felmérjük az igényeidet. Ehhez ajánlunk lencsét, vagy lencséket. Megtervezzük, hogy valóban a TE lencséd legyen. Megbeszéljük, hogy hogyan is kell ezt a szemüveget "hordani", mire kell figyelned. Ezek után már csak az árakról kell beszélnünk, és megtaláni azt az opciót, ami Neked is belefér a keretbe. Szerintünk ez lesz a legkönnyebb!:)

Miért vagyunk ilyen magabiztosak? Mert óriási ajánlatunk van számodra! Minden multifokális lencse, legyen az egy egyszerűbb konstrukció, vagy akár Rád szabott,

30% kedvezménnyel a Tied!

És ha továbbra is tartanál attól, hogy nem tudod majd megszokni az új szemüveget, megnyugtatunk: ne aggódj! Nem engedünk el úgy, hogy valamivel elégedetlen vagy. Ha a "megszokás" mégsem megy-bár ez a vizsgálat során kiderül-, akkor kicseréljük a lencsédet. Természetesen a cserét további konzultáció követi, hogy mi lenne a második optimális megoldás az aktuális látásproblémádra!

Szeretettel várunk, hogy legjobb tudásunkkal elkészíthessük az új szemüveged!

Üdvözlettel,

POLGÁR Optika - Látásgondozás Centrum Csapata

Időpont egyeztetés: +36-30-721-42-21

POLGÁR Optika - Látásgondozás Centrum

1087 Budapest, Berzsenyi u. 2/B
Mobil:     +36 30/721-42-21
Tel./Fax: +36 1/30-37-377
E-mail:     info@polgaroptika.hu


További cikkek

Őszi Kampányunk

Őszi Kampányunk

Kontaktlencse Hűségprogramunk

Kontaktlencse Hűségprogramunk