Ajándék munkaszemüveg lencse

Ajándék munkaszemüveg lencse

Ajándék munkaszemüveg lencse

2019.09.30.

A Zeiss élen jár a technológiai fejlesztésekben. Különösen igaz ez a személyre szabott szemüveglencse-gyártástechnológiájukra.

Akinek más dioptria kell a különböző távolságok élesen látásához, tudja, milyen mikor egyik szemüveg után a másik szemüveget teszi fel, nem jó, nem találja, ami épp kellene, elfárad a szeme, erőlködik, elzsibbad a nyaka, válla.Ez utóbbi miatt javasolnám, hogy keressék fel az egyik legjobb - ha nem a legjobb- szakembert, az Édesapámat:) (www.antistressmassage.hu).

A kényelmetlen cserélgetések és bosszúságok akadályozzák a rohanó mindennapok teendőit.

A Zeiss Progresszív lencsékkel megoldható, hogy egy szemüvegen belül megtalálható legyen minden szükséges dioptria a szükséges távolságokra, azonban a számítógépes munkához még a csúcstechnológiás lencsék sem olyan kényelmesek, mint a kifejezetten erre a célra készült Zeiss Officelens, munkaszemüveg.

Éppen ezért egy nagyszerű ajánlattal szeretnénk biztosítani Önöknek az erőlködésmentes munkavégzést, és az éleslátást a mindennapokban:

Zeiss Progresszív lencse mellé ajándék közepes törésmutatójú , személyre szabott munkaszemüveget kínálunk. Magasabb törésmutató esetén pedig csak a vékonyítás árát számoljuk fel, így ez akár 130.000.- forintos engedményt is jelenthet !

Őszintén? Ez az az időszakos ajánlat, amit Mi nagyon szeretünk, az Önök visszajelzései alapján is sikeres, és nagyban hozzájárul a látásproblémák megoldásához, ami kihívás számunkra.
Köszönjük, ha ránk bízza látása, szemei gondozását!

A részletekért keressen minket telefonon, személyesen, e-mail-en vagy a facebook-on.


További cikkek

Zeiss Antivirus

Zeiss Antivirus

Home Office

Home Office