Rólunk

Üdvözöljük a POLGÁR Optikában!


Néhány szót rólunk...

2009-es indulásunk óta töretlenül a minőséget tartjuk szem előtt. Kiváló szakemberek munkájával, elhivatottságával, szenvedélyével garantáljuk a tökéletes végeredményt. A szemüveg nem csak kiegészítő, hanem adott esetben teljesítmény növelő, és életminőség javító szereppel bír.Követjük az aktuális trendeket is, de minden esetben az Ön igényeihez igazítjuk azt. Az általunk készített szemüveg minket fémjelez, ezért törekszünk arra, hogy Viselője elégedett legyen, és büszkén viselje(n minket) minden nap.

Munkánk egyik alappillére a LÁTÁSGONDOZÁS: nem csak egyszerűen látásvizsgálat, szemüveg és kontaktlencse rendelés, hanem személyre szabott megoldásokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően. Együttműködünk Önnel, személyes kapcsolatot teremtünk, így garantáljuk az egészséges látást hosszútávon.

Munkánkért teljes egészében anyagi és szakmai felelősséget vállalunk, a vizsgálattól a szemüveg, kontaktlencse átadásáig, és még azt követően is. Nem kérjük, hogy szokja meg, amiben nem érzi jól magát, és nem szeretnénk ha úgy érezné, nem kap megoldást a felmerülő problémájára. Önért vagyunk, és ezt érezni fogja az első pillanattól kezdve.

FORGALMAZOTT MÁRKÁINK: TagHeuer Silhouette, Tommy Hilfiger, Nomad, Lightec, Givenchy,Furla, Timberland, Diesel, Pepe Jeans, Morel,Vanni, Hugo Boss...csak néhányat kiemelve.

Forgalmazott márkáink

Látogasson el a POLGÁR Optikába, várjuk szeretettel!