A ZEISS új mércét állít fel a lencsetisztítás terén

A ZEISS új mércét állít fel a lencsetisztítás terén

A ZEISS új mércét állít fel a lencsetisztítás terén

2016.09.12.

Új lencsetisztító termékcsalád a ZEISS-től

A szemüveglencsék tisztításához fejlesztett új nedves törlőkendő mindenekelőtt egy dologban jeleskedik: a hosszantartó eredményekben. A COLTS, az optikai ipar egy nemzetközi vezető minőségellenőrző laboratóriuma által végzett széleskörű belső vizsgálatok és tesztek kimutatták, hogy tisztító teljesítménye messze felülmúlja tíz alternatív lencse-törlőkendő hatékonyságát – a lencséket karcolásmentesen, kíméletesen tisztítja. A törlőkendő speciális szerkezettel rendelkezik, amely az érzékeny műanyaglencséket és bevonatukat rendkívül lágyan tisztítja.

Kíméletes és alapos tisztítás az optika specialistájától, a ZEISS-től.

Valamennyi szemüveglencse esetén használható, beleértve a modern, speciális felületkezeléssel készült műanyag lencséket is. Alkalmazási terület: egyaránt alkalmas kamerák, fényképezőgépek, mobiltelefonok, tablet számítógépek, laptopok, LCD kijelzők, stb. tisztítására is.

Hatóanyagok egyedi kombinációja, amely mentes az agresszív tisztítóvegyületektől és mesterséges illatanyagoktól. Valamennyi ZEISS lencsetisztító terméket speciális tesztekkel ellenőrzött a COLTS, a nemzetközileg is elismert optikai intézet.

A ZEISS lencsetisztító termékek:

kíméletesebben tisztítanak: a szemüveglencsék felszíne és bevonata kiváló állapotban marad még az ellenőrzött hosszútávú tesztelést követően is*.
alaposabban tisztítanak: egyetlen másik vizsgált lencsetisztító sem távolítja el a szennyeződéseket ilyen hatékonyan.

Kíméletes és alapos tisztítás a ZEISS 160 év optikai szakértelmével

- szemüvegekhez, lencsékhez, távcsövekhez, okostelefonokhoz, tabletekhez, monitorokhoz, laptopokhoz, LCD kijelzőkhöz, kamerák optikájának tisztítására. A bizonytalan eredetű és összetételű tisztító folyadédkok helyett válasszon ZEISS-t mely A TÖKÉLETES TISZTÍTÁS GARANCIÁJA!

ZEISS-Cloth-Mikrofasertuch.jpgZEISS-Spray-2.jpgZEISS-wipes-Reinigungstuecher-600.jpg

 

 

 

 

ZEISS mikroszálas szemüvegtisztító kendő (1 db) - bruttó 600.- ft/db

ZEISS szemüvegtisztító spray (240 ml) - bruttó 2500.- ft/240 ml

ZEISS szemüveglencse tisztító kendők (30 db) - bruttó 1500.- ft/30 db

ZEISS TISZTÍTÓ SZETT - szemüvegtisztító spray (30 ml) + mikroszálas szemüvegtisztító kendő (1 db) - bruttó 1500.- ft/szett

A ZEISS törlőkendők professzionális megoldást nyújtanak a szemüveglencsék és más optikai felületek alapos ugyanakkor gyengéd tisztításához.

Használható:

- Bármilyen szemüveghez, különösen kiváló minőségű, réteggel ellátott precíziós szemüveglencséhez
- Optikai felületekhez (pl. LCD kijelzőkhöz, okostelefonokhoz, tabletekhez, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz, stb)
Nem tartalmaz:
- Agresszív ablaktisztító anyagokat
- Mesterséges illatanyagokat
A kiváló minőségű mikroszálas törlőkendő és csupán két aktív hatóanyag kombinációja új szintre emeli a szemüvegtisztítást.

Használati utasítás: A szemüveg tisztításához fújja a ZEISS szemüvegtisztító sprayt mindkét oldalra és törölje szárazra egy mikroszálas kendővel. Egyéb optikai felületek tisztásakor a sprayt a mikroszálas kendőre kell fújni. A ZEISS szemüvegtisztító spray és a ZEISS mikroszálas szemüvegtörlőkendő együttes használatával szemüvege tiszta és foltmentes lesz.

EREDMÉNY: Tökéletes tisztítási hatékonyság


További cikkek

Home Office

Home Office

Ünnepeljük együtt a napfényt

Ünnepeljük együtt a napfényt