Teljes körű szemvizsgálat, látásvizsgálat

Teljes körű szemvizsgálat, látásvizsgálat

Teljes körű szemvizsgálat, látásvizsgálat

2016.09.12.

Amikor eljöttök hozzánk egy teljes körű szem- és  látásvizsgálatra, a dioptriák megállapítása után az úgy nevezett réslámpával megnézzük a szemeiteket, nagyon nagy nagyításban.

Ez egy biomikroszkóp, ami többféleképpen használható. Több nagyítás választható, a fény alakja, erőssége, színe változtatható és mozgatható azért, hogy a kívánt szövetet kellően át tudjuk böngészni. Csodálatos rajzolata van a szivárványhártyának, vagy más néven az írisznek. Azt tudjuk, hogy egyedi, mint az ujjlenyomatunk, de nem csak a beazonosításra, a szervezet elemzésére is alkalmas terület. Mondják, hogy a szem a lélek tükre, de igazán a testé is.

Sokat elárul a tulajdonosáról egy ilyen alapos vizsgálat annak, aki tud belőle olvasni. Az erek lefutása, ereződés mértéke és állapota, a könny összetétele, a könnyfilm állaga, a pupillák reakciója, formája és mérete, a szempillák állása és formája, a szaruhártya görbülete, átlátszósága, a pigmentfoltok jelenléte vagy hiánya, a szemhéj különböző részeinek állapota mind-mind beszédesek.

Továbbmenve, a pupillán keresztül belátni a szemlencséig, az üvegtestig. Ezek elemzése pár perces erős megvilágítást igényelnek, de elengedhetetlenül a vizsgálathoz tartoznak. (És ez csak egy szelete a vizsgálatnak.)

Nagyon fontos figyelni a jelekre, mert a szervezetünk folyamatosan küldi őket és a nagy rohanásban hajlamosak vagyunk nem tudomást venni róluk.

Mi nem csak egy szemvizsgálatot végzünk. Ez egy teljes körű szolgáltatás, ami által az egész szervezetre figyelve feltárjuk a panaszok hátterét és megoldást kínálunk.

Mikor voltál nálunk utoljára? És mikor jössz újra? Várunk sok szeretettel !

VIZSGÁLATRA JELENTKEZÉS: +36-30-721-42-21


További cikkek

Home Office

Home Office

Ünnepeljük együtt a napfényt

Ünnepeljük együtt a napfényt