Officelens akció

Officelens akció

Officelens akció

2017.02.07.

Ajándék munkaszemüveg!!!

A Zeiss élen jár a technológiai fejlesztésekben. Különösen igaz ez a szemüveglencse gyártástechnológiájukra. Akinek más dioptria kell a különböző távolságok élesen látásához, tudja, milyen mikor: egyik szemüveg után a másik szemüveget teszi fel, nem jó, nem találja, ami épp kellene, elfárad a szeme, erőlködik, elzsibbad a nyaka.. A kényelmetlen cserélgetések és bosszúságok gáncsolják a rohanó mindennapok teendőit. A Zeiss Progresszív lencsékkel megoldható, hogy egy szemüvegen belül megtalálható legyen minden szükséges dioptria a szükséges távolságokra, azonban a számítógépes munkához még a csúcstechnológiás lencsék sem olyan kényelmesek, mint a kifejezetten erre a célra készült Zeiss Officelens, munkaszemüveg.

Hatalmas akciót hirdetett meg a Zeiss, s mi ezt maradéktalanul és a legnagyobb örömmel adjuk tovább Önöknek! Minden közép és magas kategóriájú Zeiss Progresszív lencse mellé ajándék munkaszemüveget adunk !!! Ez akár 120.000.- forintnyi kedvezményt is jelenthet!

A részletekért keressen minket telefonon, személyesen, e-mail-en vagy a facebook-on.


További cikkek

Itt a megoldás!

Itt a megoldás!

Ha Ön jelenleg is progressziv szemüveget visel, vagy tervezi, hogy rendelne, akkor ez most kiváló alkalom!

Vajon mennyit bír el egy pókháló?

Vajon mennyit bír el egy pókháló?

Hány csepp kell, hogy átszakadjon ez a jól megtervezett, tökéletesen kivitelezett élettér? A pók zseniális tervező, szálait úgy…