Lásson egyszerűen jobban progresszív lencsékkel

Lásson egyszerűen jobban progresszív lencsékkel

Lásson egyszerűen jobban progresszív lencsékkel

2016.09.12.

A ZEISS progresszív lencse választéka tökéletes megoldás – még azok számára is, akik első alkalommal viselik

Mindannyian hallottunk már történeteket arról, hogy milyen problémát okozott embereknek hozzászokni a progresszív lencsékhez – szédülés, fejfájás, nyaki húzódás és fáradtság… és persze a lépcsőn felfelé menéskor a félrelépés kockázata. Egyesek még több hét után sem érzik komfortosnak az új szemüvegüket. Ezért tartózkodnak a progresszív lencséktől azok, akik első alkalommal viselnének ilyen szemüveget. Pontosan mit is kellene figyelembe vennie tehát, amikor az első pár progresszív lencsét megvásárolja?

Lásson egyszerűen jobban progresszív lencsékkel

Előbb-utóbb mindnyájunkkal előfordul. A szemünk fokozatosan elveszíti az olvasási képességét. Hirtelen nem tudunk sem olvasni közeli tartományban, sem tárgyakat felismerni a távolban. Ideje progresszív lencséjű új szemüveget vásárolni. Ezek a korszerű lencsék lehetővé teszik, hogy élesen lássunk távoli és közeli tárgyakat és minden olyan tárgyat is, ami köztes távolságban van. Mindezt a speciális lencse kialakítás teszi lehetővé. Mint minden vezető termék esetén, a minőségi különbségek óriásiak. Végül is egy jó progresszív lencse csak akkor tud optimálisan működni, ha teljesen pihentető és természetes látást tud biztosítani a viselőjének azzal, hogy pontosan a személyes szükségleteihez és a látási igényeihez van szabva.

Különösen azok számára fontos olyan lencséket vásárolni, amelyeket a viselőjük azonnal meg tud szokni és jó ár-érték arányt biztosítanak, akik első alkalommal viselnek progresszív lencsét.

A ZEISS négy különböző típusú progresszív lencsét kínál, ami lehetővé teszi az optikusnak, hogy optimális lencsét válasszon Önnel együtt az Ön részére. A folyamat nagyon hasonlít az autóvásárláshoz – különböző minőségi szintek közül választhat, attól függően, hogy mennyire erős az felírt dioptriája a közel- és távollátáshoz, és hogy milyen célra akarja használni az új progresszív lencséket.

Ön mindig többet várhat, ha a ZEISS progresszív lencséket választja. Igaz ez?

Határozottan így gondoljuk. Végül is mi azt akarjuk, hogy új lencséinknek köszönhetően Ön kényelmes és természetes látásnak örvendjen– ugyanúgy, mint fiatalkorában. A maximális látáskomfortnál négy különböző tényező fontos, és a ZEISS multifokális lencséi mindegyiket biztosítják:

- A lehető leggyorsabb megszokás és az azonnali komfort (= a szakemberek természetes toleranciának nevezik)
- Finom, láthatatlan átmenet az egyes zónák között
- 100%-os látóélesség minden távolságban
- A látómezők maximális kihasználása: a progresszív lencse kialakítása és a közeli és távoli látómezők közötti átmenetek miatt a hagyományos progresszív lencséknek vannak olyan területek (periférián), amelyek nem biztosítanak optimális látást a viselői számára. Minél jobb minőségű a progresszív lencséje, annál kisebbek ezek a zónák.

zeiss_osszehasonlitas_copy.jpg

Mindenesetre, attól függetlenül, hogy mennyi szakértelemmel fejlesztik és gyártják le a szemüveglencséket, mindig Ön van a fókuszban – az a személy, aki ténylegesen viseli a progresszív lencséket. Mindenkinek megvannak a saját szükségletei és látási szokásai. Ez befolyásolja, hogy mit vár el az új szemüvegétől, és milyen árat fizet érte. Az Ön optikusának az az első és legfőbb célja, hogy tökéletes megoldást találjon az Ön számára – függetlenül attól, hogy vonzó áron keres márkás szemüveget vagy egyénre szabott lencséket szeretne vásárolni.


További cikkek

Home Office

Home Office

Ünnepeljük együtt a napfényt

Ünnepeljük együtt a napfényt