Lásd tisztán az új helyszínünket!

Lásd tisztán az új helyszínünket!

Lásd tisztán az új helyszínünket!

2021.11.23.

Mikor egy álom megvalósul

Mérföldkőhöz érkeztünk. Régóta dédelgetett vágy teljesül most be azzal, hogy Optikánk a Keleti Pályaudvar mellől a 11. kerületbe, a Bercsényi utca 21/b-be költözik. Bár szerettük a régi helyet is, szerencsére az új üzletben sokkal diszkrétebb és exkluzívabb környezetben várhatunk titeket. Titeket, akik nélkül soha nem valósulhatott volna meg a költözés. A ti hűségetek és bizalmatok vezetett el odáig, hogy képesek vagyunk megtenni ezt a hatalmas lépést. Azt a lépést melynek eredménye egy profi gépparkkal és kényelmes vizsgáló székekkel felszerelkezett szalon. Mindenki, aki tett ezért a sikerért fontos helyet foglal el az Optika szívében. Köszönjük a lelkesedést, amivel eddig kísértétek munkánkat, és reméljük, hogy az új helyen is számíthatunk rátok.

A hely más, a minőség megmarad, sőt!

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy bár új helyre költözünk, a tőlünk eddig megszokott színvonalat nem hagyjuk a Keleti pályaudvar mellett. Továbbra is remek szakemberek, és hatékony látásgondozás várja azokat, akik szolgáltatásainkat választják. Ez a gondozás sokkal több, mint egy egyszerű vizsgálat. Ez rólatok szól, a ti egészségetekről. A 3D-s látásgondozással és modern eszközökkel a legnagyobb odafigyelést tudjuk adni nektek. Mindannyian mások vagyunk, és a szemeinkkel is máshogy kell törődnünk. A személyre szabottság úgy, mint eddig is lényeges eleme lesz Optikánk gondolkodásmódjának. Ezenfelül továbbra is minőségi és egyedi termékekkel várunk titeket, és széleskörű partnerhálózatunk termékei is ugyanúgy elérhetőek lesznek, mint a korábbiakban. Speciális akcióinkat pedig figyeljétek, hiszen az új helyen is remek ajánlatokkal várjuk vásárlóinkat.

Természetesen mi sem változunk. Ugyanazzal az odafigyeléssel és lelkesedéssel várunk mindenkit. Szakmai tudásunkat ötvözve a belső motivációinkkal és az új hely kiváló adottságaival olyan szolgáltatást nyújtunk, mellyel mindenki elégedett lehet.

Az új hely nyitása

A legfontosabb kérdés pedig, hogy mikor nyit az új üzlet. November 29-én már kereshettek is minket a Bercsényi utcában. Terjesszétek a hírt ismerőseitek között, hogy ők se maradjanak le erről a fontos információról. Reméljük, hogy sok régi és rengeteg új arccal és természetesen szemmel találkozunk majd. Ne feledjétek, első az egészség. Vigyázzatok magatokra, vigyázzatok a szemetekre.


További cikkek

Lásd tisztán az új helyszínünket!

Lásd tisztán az új helyszínünket!

Őszi Kampányunk

Őszi Kampányunk