DIGITAL LENS - Stresszmentes látás

DIGITAL LENS - Stresszmentes látás

DIGITAL LENS - Stresszmentes látás

2016.09.12.

Hozza ki életéből a lehető legtöbbet, és legyen része stresszmentes látásban! Fedezze fel a digitális készülékeket rendszeresen használó korosztálynak készült új egyedi fejlesztésű ZEISS szemüveglencse-választékot! A ZEISS Digital Lens szemüveglencsék megoldást kínálnak azokban az esetkeben mikor az egyfókuszú és a progresszív szemüveglencsék nem a legmegfelelőbbek a tökéletes látás eléréséhez.

Nehéz elképzelnünk az életünket digitális készülékek nélkül, és mindazon információk és lehetőségek nélkül, amelyek segítségükkel rendelkezésünkre állnak, például böngészhetjük e-mailjeinket útközben, frissíthetjük Facebook állapotunkat, ellenőrizhetjük a közelgő időjárást vagy vonatmenetrendet, de akár fényképet is küldhetünk. De nem csak az a lehetőségünk tapasztalt forradalmi változást, hogy bárhol és bármikor elérhetők vagyunk, hanem látásunk is megváltozott.

Szemünk állandóan a közeli, köztes és távoli távolságok között vált. Az okostelefont és tabletet sűrűn használó, 30-as és 40-es korosztály számos tagja gyakran azt veszi észre, hogy szeme nagyobb rendszerességgel irritált, megerőltetett és fáradt. Látásunk és látóképességünk romlik, szemünk egyre stresszesebb, és ezzel együtt mi magunk is.

De hát még nem lehet szükségem progresszív szemüveglencsére!?

A 30-as és 40-es korosztály egészséges és aktív tagjai legtöbbször még nem készek arra, hogy progresszív szemüveglencsét hordjanak, és ennek nem is kellene másképp lennie. A ZEISS ezért kifejlesztett egy szemüveglencse-kínálatot, aminek a tagjait kimondottan a digitális eszközöket gyakran használó 30-as és 40-es korosztály igényeit megcélozva alakította ki. Függetlenül attól, hogy első szemüvegét csináltatja, vagy csak korábbi egyfókuszú szemüvegét cseréli le, a ZEISS Digital Lens szemüveglencsék kényelmes látást biztosítanak közelre, köztes távolságra és távolra is. A ZEISS Digital Lens szemüveglencsék okosabb és kényelmesebb látást biztosítanak a szemet érő megterheléstől szenvedőknek, és segítenek legyőzni a mindennapi kihívásokat.

Könnyű megszokni, és kedvező áron kapható

A ZEISS termékfejlesztő csapat külön azoknak a látásigényeire összpontosított, akik több órát töltenek okostelefonok és tabletek használatával, figyelembe véve testtartásukat, a szemük és a készülék közötti távolságot és az állandó fókuszváltást egyik távolságról a másikra.

Az ötlet az volt, hogy olyan szemüveglencséket hozzanak létre, amelyek egész nap kényelmes és pihentető látást tesznek lehetővé. Egy új szemüveglencse-kialakítást hoztak létre, ami több mint egy egyfókuszú szemüveglencse, de mégis nagyban különbözik a progresszív szemüveglencséktől. Céljuk nem csak az volt, hogy kényelmes látást tegyenek lehetővé, hanem az is, hogy a viselő a szemüveglencsét spontán elfogadja, és nagyszerű látóélességet tapasztaljon minden távolságra. Mindezt pedig reális és kedvező áron szerették volna elérni. Sikerült nekik.

A ZEISS Digital Lens szemüveglencse által nyújtott előnyök:

A ZEISS Digital Lens szemüveglencsék pihentető látást és kimagasló látóélességet tesznek lehetővé az okostelefonok, tabletek, digitális kijelzők használata közben, így könnyebben fókuszál a szem. A kényelmes közellátás ellazítja a szemizmokat, miközben megtartja az éles fókuszt. Gyorsan és könnyen megszokható, kimagasló viselési komfortot garantál, még a gyakorlatlan szem számára is könnyű a megszokási folyamat. A ZEISS Digital Lens szemüveglencsék a nap folyamán fellépő összes helyzetre megfelelnek, és így kiküszöbölik a szemüvegcserével való bajlódást.

ZEISS Digital Lens – kipróbált és megbízható

zeiss-digital-lens-3-hu.jpg

A ZEISS Digital Lens hatékonyságát okostelefon-, és tablethasználók körében elvégzett stressztesztek bizonyítják. A válaszadók több mint 90%-a elégedetten számolt be arról, hogy a fáradtságból vagy erôltetésbôl adódó szemproblémái negyedére csökkentek.

Bízza látásproblémájának megoldását a POLGÁR Optikára és ZEISS prémiumkategóriás szemüveglencséire.  Az egyedi látásgondozás szolgáltatás csak nálunk elérhető. Jelentkezzen látásvizsgálatra és LÁSSON TÖKÉLETESEN! 

BEJELENTKEZÉS: +36-30-721-42-21


További cikkek

Home Office

Home Office

Ünnepeljük együtt a napfényt

Ünnepeljük együtt a napfényt